Examens 12 dec 2020

In juni hebben we het overgeslagen maar het is nu toch echt wel weer tijd voor examens. Zo kunnen jullie allemaal weer het volgende stapje gaan maken binnen het jiu jitsu. Dit gaan we doen op zaterdag 12 december.

Normaal maken we er natuurlijk een hele gezellige boel van, maar dat valt nu niet helemaal mee. Om jullie toch de kans te geven om wat fans mee te nemen gaan we de examens zelfs op een andere locatie afnemen. Dit gaan we doen bij Vincent in de loods (waar ook de jaarlijkse bbq is), het adres is zuidkade 97 in Boskoop. De loods is te vinden achter het bord "de Kooter & Co.".
We willen jullie wel vragen om maximaal 2 fans mee te nemen, bij voorkeur uit hetzelfde gezin.

Met alle inschrijvingen gaan wij blokken van een half uur maken. Binnen dat half uur zal je je eigen examen doen en helpen bij het examen van iemand anders. Normaal vragen we jullie altijd een examenpartner te regelen, dat doen we deze keer dus niet. De examinatoren gaan passende koppels maken van de kandidaten die binnen dat blok aanwezig zijn.
We willen om 9:30 starten met het eerste blok, hoe laat het laatste blok is kunnen we nu nog niet zeggen, dit is helemaal afhankelijk van de hoeveelheid inschrijvingen.

Je kunt je inschrijven t/m woensdag 9 december. Donderdag sluit het formulier op de website en ben je echt te laat. Die donderdag gaan wij namelijk het rooster maken en dat zullen we dan vervolgens rond mailen naar alle kandidaten.

Dan zijn er ook nog wat kosten aan verbonden, namelijk: €2,50 voor iedereen van 6 t/m 11 jaar en €5,00 voor iedereen van 12 jaar en ouder. De betaling gebeurt op de dag van het examen.

En dan moeten jullie je nog inschrijven, dat kan (moet) via de website, klik daarvoor op deze link.

Succes met het examen!